Sziasztok!

Egy kis technikai információ:

Beállítottam a blogra a Facebook kommentelési lehetőséget, a blog.hu-sat levettem. Ezzel sajnos, mint utólag kiderült beáldoztam az eddigi kommentjeiteket :/ Sajnálom.

A jó hír viszont, az, hogy mostantól egyszerűbben és átláthatóbban tudtok kommentelni a posztok alatt, szóval tessék szépen kihasználni :) 

Ja és még egy info: ha még nem tettétek meg, akkor nosza, lájkoljátok a blog facebook oldalát, mert nemsokára már csak oda fogom kitenni az új posztokat, és csak oda fogok kiírni kulisszatitkokat, amik velem kapcsolatosak :D Izgalmas, igaz? :P

Lájkot neki --> https://www.facebook.com/IronManiaBlog :) Ha nyomtad a lájkot, utána hagyd rajta az egeret a "Tetszik" gombon és leugrik egy kis menü, ott pipáld ki az "Értesítések kérése"-t és a "Megjelenítés a hírfolyamban"-t, így garantáltan nem maradsz le a nyereményjátékainkról és minden sorsoláson részt veszel.. mondaná valami teleshopos faszi, de igazából csak annyit nyersz vele, hogy nem tűnik el a nagy rengetegben, ha kirakok valamit, hanem látni fogod :) 

Nemsokára jön egy új poszt! :)

VÉGRE! :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása